Over Aarde & Co

Aarde en Co is een gedreven eenmanszaak, die concepten, belevingen en producten ontwikkelt en uitvoert op het gebied van:
- (Stads)Landbouw en voeding
- Natuurbeleving en -educatie
- Circulaire economie en ambacht
- Sociale integratie en co-creatie

Aarde en Co geeft vorm aan concepten, belevingen en producten, die meerwaarde creƫren voor mens en omgeving. Deze zetten op een leuke manier bewustwordingsprocessen op gang en brengen een duurzaam, gezond en aangenaam levensstijl teweeg.
Aarde en Co begeleidt en organiseert ook co-creatie processen, zodat in gezamenlijkheid oplossingen en vernieuwingen voor maatschappelijke en/of bedrijfsmatige problemen worden gevonden. Hierbij maakt Aarde en Co gebruik van co-creatie tools en design thinking.

Aarde en Co werkt samen met o.a; zorginstellingen, boerenbedrijven, overheden, fair trade organisaties, educatieve instellingen, festivals, culturele organisaties, woningbouw coƶperaties, stadslandbouw initiatieven, sociale werkplaatsen, communicatie bureaus, food designers en andere creatieven.

Wieteke Brocken (1977) is de oprichtster van Aarde en Co. Zij heeft sinds haar studie aan de Design Academy Eindhoven (bachelor 2002 en master 2005) ervaring met eco-sociale projecten en co-creatie processen.

Op de website kunt u de projecten en producten van Aarde en Co bekijken.
Wilt u meer informatie? Dan bent u van harte welkom om contact op te nemen.

Wij kijken uit naar een samenwerking met u!